autobedrij van der weid in Hoogeveen

Tamboerlaan 1 7906 EA Hoogeveen

+31 (0) 528 – 26 77 46

bovag_logo_g bovag_logo_g bovag_logo_g

De werkplaats van ons autobedrijf

Autobedrijf Van der Weide is aangesloten bij de Bovag, NAP Nationale autopas en de RDW. Het onderhoud of de reparaties van uw auto is bij ons in goede handen. Wij staan met een team van vijf ervaren monteurs voor u klaar!
U maakt bij ons een afspraak door het online formulier in te vullen of te bellen naar: 0528 – 26 77 46

Airco controle op uw personenauto

Het is belangrijk uw airco tijdig te laten controleren. Daarom adviseren wij een periodiek onderhoud. Hierbij controleren wij de algemene werking en bediening, koelkracht, aandrijfriem, leidingen en de condensor zelf.
Meer informatie »

Onderhoudsbeurt op uw personenauto

We kennen een tweetal onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil zit in de onderdelen die worden gecontroleerd. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd.
Meer informatie »

Belangrijk: de vakantiecheck

Het is fijn om veilig op vakantie te gaan. Het is daarom verstandig om uw auto, caravab of vouwwagen te laten controleren op belangrijke punten.
Meer informatie »

APK-keurig (Algemene Periodieke Keuring)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.
Meer informatie »

BOVAG-Autobedrijf van der Weide voor auto onderhoud, auto reparatie en APK-keuringen